Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Bepaal zelf de kracht van je server! Kies je voor SSD harddisks of juist voor meer storage met SATA? De keuze is aan jou. Met onze hypermoderne hardware kun je de opschalen tot aan 512GB geheugen! Wilt u meer geheugen dan 128GB? Vraag onze customer service naar de mogelijkheden.

Een server wordt standaard uitgerust met redundante harddisks en optioneel met een dubbele voeding. Hiermee is uw data optimaal beveiligd!

Cpanel, SATserver, Plesk of wellicht toch liever DirectAdmin als controlepaneel? Je bepaald zelf welk controlepaneel je gebruikt. Natuurlijk kun je er voor kiezen om helemaal geen controlepaneel te laten installeren.

De software van je klanten kan door groei of misbruik de server onbedoeld belasten. Met Cloudlinux en MySQL governor kun je de load die een domein mag veroorzaken zelf beheren. De licentie voor deze beheersoftware kan optioneel bijgeleverd worden met DirectAdmin of Cpanel.

Laat je klanten zelf ruim 120 applicaties zoals Joomla, Wordpress of Magento installeren met een klik op de knop. Met Installatron heb je direct inzicht in de versies die je klanten geinstalleerd hebben en is het mogelijk om oude versies te updaten met een paar muisklikken.

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze professionele back-up ruimte. Met een keuze vanaf 20GB tot 500GB bepaal je zelf de back-up grootte en dus ook de retentietijd!

DEDICATED SERVERS
Moederbord
Gekozen: Supermicro SYS-6028TR-HTR met Super X10DRT-H moederbord en mogelijkheid tot redundante voeding | 1000GB dataverkeer
€ 119.95
Processor
Geheugen
Type opslag
SSD Storage
Control Panel
Back-up Storage
Back-up Server
SLA
Off-site Back-up
€ 0.00
Operating System
€ 0.00
Redudante voeding
€ 0.00
Installatron
€ 0.00
CloudLinux
€ 0.00
Managed
€ 0.00
Patchman
€ 0.00
dfg

Let op: Op deze pagina vermelde prijzen zijn maand prijzen.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy