Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Managed Dedicated Server hosting

Een Managed Dedicated Server is precies wat de naam doet vermoeden; een professionele en volwaardige server die volledig en alleen tot uw beschikking staat. Wanneer u niets aan het toeval wilt overlaten en wanneer uw website of uw bedrijfsprocessen vragen om de hoogst mogelijke prestaties en professionele flexibiliteit, dan is een Dedicated Server van Internet Today de beste oplossing, zonder torenhoge initiële investeringen in eigen hardware.

U kiest de server die voldoet aan uw professionele eisen en Internet Today installeert en test de server voor u in het ultramoderne datacenter. Al binnen enkele werkdagen staat de server volledig conform uw wensen voor u klaar, zodat u de server naar eigen behoefte kunt gaan inrichten. Geen concessies, geen onderhoudskosten en geen onnodige investeringen.

Beste keus
DEDICATED SERVERS IT Server
Starter
IT Server
Plus
IT Server
Professional
*
* *
* * *
149,95
199,95
249,95
Processoren Xeon Quad
Xeon Quad
2x Xeon Quad
RAM geheugen 2 GB ram
4 GB ram
8 GB ram
Set-up kosten € 249,95
€ 249,95
€ 249,95
Managed Dedicated Server beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
Webruimte (in GB, 1 GB = 1024MB) 250 GB
500 GB
750 GB
Dataverkeer Zie dataverkeer
Zie dataverkeer
Zie dataverkeer
Aantal accounts 1000
1000
1000
Mailboxen onbeperkt
onbeperkt
onbeperkt
PHP 5+ beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
MySQL extra Databases 125
150
175
Vermelde prijzen zijn maand prijzen!

De voordelen van een Dedicated Server van Internet Today

Een Dedicated Server van Internet Today vormt een waardevolle en betrouwbare basis onder alles wat u op, via of rond het internet kunt ondernemen. Hieronder staan de voordelen nog eens op een rij:

  • Geen onnodige initiële investeringen - De Dedicated Server zelf wordt beheerd door Internet Today. Wij staan garant voor de inrichting, implementatie, het onderhoud en de stabiliteit van de infrastructuur, en u profiteert van een krachtige server voor een vast bedrag per maand.
  • Gecertificeerde en gegarandeerde betrouwbaarheid - Alle gebruikte hardware is van premium kwaliteit en volledig opgenomen in een stabiele serverinfrastructuur die gericht is op professionele veiligheid. Uw server staat daarnaast in een ultramodern datacenter waar naast de strengste veiligheidsnormen, ook de hoogste eisen ten aanzien van continuïteit gelden.
  • Snelle en veilige infrastructuur - De serverinfrastructuur waar uw Dedicated Server deel van uit maakt is gericht op hoge verwerkingssnelheden en maximale betrouwbaarheid. Naast de innovatieve en redundante configuratie, worden er dagelijkse en historische back-ups gemaakt.
  • Structurele monitoring en support - Uw server en onze serverinfrastructuur staan onder structurele bewaking en analyse. Storingen, bijvoorbeeld bij overbalsting, kunnen we daardoor vaak al voorkomen, voordat er zich daadwerklijk problemen voordoen. Daarnaast kunt u aanspraak maken op de professionele ondersteuning van onze helpdesk, waar u altijd direct iemand treft die al uw technische vragen kan beantwoorden en, indien nodig, direct kan en mag handelen.
  • Inclusief SATserver beheertool - Het grote voordeel van een Dedicated Server van Internet Today gebruiken, is dat u direct profiteert van de beheertools waarmee wij ook zelf onze servers beheren en inrichten. Gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid voor elke gebruiker worden altijd meegeleverd.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2015 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy