Additionele diensten voor je Dedicated server

Installatron

Installeer snel en gemakkelijk ruim 120 applicaties met een enkele muisklik. Je klanten kunnen met deze applicatie gemakkelijk populaire applicaties installeren zoals WordPress, Joomla, Magento en Drupal. Installatron biedt extra gemak voor je klanten en verlaagd de support.

CloudLinux en MySQL Governor

Controleer de load op je server met CloudLinux en MySQL Governor. Jouw gebruikers kunnen normaliter al snel overlast veroorzaken. Mede dankzij een veilige configuratie, maar ook CloudLinux heb je gebruikers snel in de gaten en wordt overlast beperkt tot een minimum.

Stel zelf limieten in: harddisk, processor, geheugen, bandbreedte en MySQL-gebruik. Bekijk de statistieken in een geavanceerd overzicht voor een gemakkelijker beheer van je server.

cPanel

cPanel is een zeer uitgebreid controlepaneel met diverse standaard functies zoals het aanmaken van resellers, eindgebruikershosting inclusief het beheer van bandbreedte, diskgebruik, e-mailaccounts etc. cPanel is verkrijgbaar in tientallen talen.

Je klanten kunnen zelf gebruikmaken van de honderden functies binnen het controlepaneel waardoor je als reseller minder werk hebt omdat je klant het zelf kan regelen.

Denk hierbij aan het aanmaken van e-mailadressen, domein- en emailforwards, het benaderen van de webmail, het aanpassen van DNS-records, maar ook het bekijken van bestanden middels een moderne file explorer.

DirectAdmin

DirectAdmin is een goedkoop, maar krachtig controlepaneel waarmee je gemakkelijk eigen nameservers kunt draaien die je per reseller kunt instellen. DirectAdmin beschikt over diverse functies waaronder het aanmaken van resellers en eindgebruikers pakketten.

Je klanten kunnen zelf gebruikmaken van de honderden functies binnen het controlepaneel waardoor je als reseller minder werk hebt omdat je klant het zelf kan regelen.

Standaard kunnen eindgebruikers onder andere zelf FTP gebruikers en e-mailaccounts aanmaken, de DNS beheren, maar ook de bestanden op de FTP bekijken. Ook het forwarden van het domein is mogelijk zonder tussenkomst van jou. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden van de vele functies die DirectAdmin je biedt.