Snelle WordPress hosting

Je bent op zoek naar betrouwbare en snelle WordPress hosting die ook nog eens goed te betalen is. De WordPress hostingoplossingen van InternetToday zijn snel, veilig en betrouwbaar. Met onze flexibele hostingpakketten is jouw WordPress website razendsnel (weer) online! Onze WordPress hostingpakketten zijn geoptimaliseerd voor de beste prestaties en optimale snelheid. Hoeveel webverkeer je ook krijgt, jouw website zal altijd snel blijven laden. En dat is iets wat jou als website-eigenaar als muziek in de oren moet klinken. Of je nou een persoonlijke blog hebt, een informatieve website of een grote e-commerce omgeving, de snelle WordPress hostingpakketten van InternetToday zijn geschikt voor alle soorten WordPress websites.

Kies voor onze snelle WordPress hosting

Wat maakt onze snelle WordPress hosting zo snel?

De servers die wij gebruiken om jouw websites op te draaien zijn allemaal voorzien van de nieuwste technologieën. Bovendien zijn ze speciaal ontworpen om jouw WordPress website(s) zo snel als mogelijk te laden. Al deze WordPress servers bevinden zich in Nederland en maken gebruik van supersnelle SSD dataopslag. SSD dataopslag is een opslagtechnologie dat gebruikmaakt van zogenaamde solid-state drives (SSD's) in plaats van de traditionele harde schijven (HDD's). Het belangrijkste voordeel van SSD dataopslag ten opzichte van HDD's is dat deze veel sneller zijn. In webhosting kan SSD opslag een enorm verschil maken in prestaties en snelheid van jouw website of webshop.

Naast SSD-opslag zijn onze servers geoptimaliseerd voor het gebruik van de nieuwste PHP versies en MySQL. Dit is ook een extra garantie op de beste prestaties en snelheid van jouw website!

Maar onze WordPress hosting biedt meer!

Je bent op zoek naar snelle WordPress hosting. Maar naast snelheid bieden we met onze hostingpakketten nog een aantal andere functie speciaal voor jouw WordPress omgeving. Zo bieden we een krachtige caching-engine aan. Hierdoor wordt je website nog sneller. Redis caching werkt door veel opgevraagde data tijdelijk op te slaan in het RAM-geheugen van de server. De server heeft hierdoor minder tijd nodig om de gegevens op te halen waardoor de gegevens (lees: de website) sneller toegankelijk is voor bezoekers.

Met de auto update functionaliteit voor WordPress en alle plug-ins en thema's heb je geen omkijken meer naar jouw periodieke updateronde. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid en prestaties van jouw website of webshop omdat we altijd zorgen dat jouw omgeving up-to-date is.

Onze klanten beoordelen onze WordPress hostingoplossingen gemiddeld met een 9,5! Dit komt omdat wij ons met onze hostingpakketten richten op vier belangrijke pijlers: snelheid, veiligheid, betaalbaarheid en ondersteuning. Heb je vragen over jouw WordPress hostingomgeving dan staan onze customer support medewerkers voor je klaar. Daarnaast bieden we bij het meest uitgebreide snelle WordPress hostingpakket de gratis verhuisservice. Ook verzorgen wij de dagelijkse back-ups van je website, zodat je altijd een back-up terug kunt plaatsen als dat nodig is.

Wil jij ook snelle WordPress hosting?

Wil je direct aan de slag met de snelle WordPress hosting van InternetToday? Ga naar onze speciale WordPress hosting pagina of neem contact op met een van onze customer service medewerkers.

Heb je een vraag over onze snelle WordPress hosting?

Neem dan contact met ons op.

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.