Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00
Beste keus
JOOMLA WEBHOSTING PAKKETTEN IT Joomla
Easy
IT Joomla
Starter
IT Joomla
Professional
*
* *
* * *
€ 4,99 2,50
€ 6,99 3,50
€ 10,99 5,50
Webruimte (Gb, 1Gb = 1000Mb) 1,0 GB
2,5 GB
5,0 GB
Dataverkeer onbeperkt *
onbeperkt *
onbeperkt *
Mailboxen 25
25
50
PHP 5+ beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
MySQL databases 1
1
1
Controlepaneel (SATserver) beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
Vermelde prijzen zijn maand prijzen!
Actie prijzen gelden voor het eerste jaar.
SAT server ondersteunt onder andere
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar

Joomla webhosting voor uw website

Internet Today is razend populair onder gebruikers en ontwikkelaars van Joomla websites. En dat is veelzeggend, want deze groep klanten bestaat vooral uit professionals (particulier of zakelijk) die weten wat er te koop is op internet en hoe je op internet verkoopt!

Joomla gebruikers stellen hoge eisen aan de technische faciliteiten en kiezen altijd voor een provider die hoogwaardige producten koppelt aan ingevoerde ondersteuning en daadkrachtige hulp.

Ondanks het feit dat Joomla websites in principe ook op reguliere platforms draait, heeft Internet Today ervoor gekozen om speciaal voor deze snelgroeiende kundige groep internetprofessionals een speciale serverinfrastrcuctuur in te richten die erop gericht is om de snelheid, veiligheid en effectiviteit van elke Joomla website te verhogen. Internet Today beschikt over een breed assortiment aanvullende professionele diensten, waardoor u alles wat u nodig hebt voor (commercieel) succes op internet direct via één deskundige leverancier kunt regelen.

Alle voordelen van Joomla hosting op een rij

De voordelen van Joomla hosting liggen voor de hand. Naast de hoogwaardige dienstverlening en de professionele ondersteuning, biedt Internet Today technische faciliteiten die extra goed aansluiten op de Joomla techniek.

Alle Joomla website draaien op servers met extra CPU en veel werkgeheugen, en die tevens zijn uitgerust met snelle en betrouwbare RAID schijven.

Verder draaien de databases op separate database clusters om overbelasting te voorkomen en om optimale prestaties bij piekbelasting te garanderen. Daarnaast zijn software en beheertools waar mogelijk speciaal voor Joomla beheer geconfigureerd, om het gerenommeerde en gratis gebruiksgemak waar Internet Today bekend om staat, zonder concessies te kunnen garanderen.

Ook beschikt Internet Today over een breed assortiment aanvullende professionele diensten, waardoor u alles wat u nodig hebt voor (commercieel) succes op internet direct via één deskundige leverancier kunt regelen.

Uw website in een nieuw jasje

U hoeft het wiel op geen enkele manier opnieuw en zelf uit te vinden. Verschillende websites en organisaties bieden professionele templates aan die veel denk- en schetswerk overbodig maken!

Template Monster biedt een uitgebreide selectie kant en klare templates voor Joomla. In de categorie 'CMS & Blog templates' klikt u door naar een uitgebreid assortiment Joomla templates'.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy