Webshop hosting van hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar betrouwbare webshop hosting van hoge kwaliteit? Heb je een gat in de markt gevonden en wil je de wereld veroveren met jouw nieuwe website? Dan heb je de snelle en stabiele wehshop hosting van InternetToday nodig. Al duizenden ondernemers ging je voor en vertrouwen op onze webshop hostingoplossingen.

Voordat je een webshop begint, is het van belang dat je een goed en betrouwbaar softwarepakket kiest, speciaal voor jouw webshop. Bij InternetToday heb je de keuze uit:

Software mogelijkheden bij webshop hosting

Je hebt inmiddels een domeinnaam geregistreerd voor jouw webshop. De volgende stap is het selecteren van een wehshop softwarepakket. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen biedt InternetToday drie verschillende mogelijkheden waarmee je stuk voor stuk razendsnel een professionele webshop online zet. Hieronder lichten we onze webshop hostingmogelijkheden kort toe.

Webshop hosting - Magento

Een van de meest bekende, zoniet het bekendste, webshop hostingpakket is Magento. Met Magento zet je gratis in enkele klikken je webshop in elkaar. Als je het pakket wilt uitbreiden heb je echter wel een licentie nodig. Magento biedt, nadat je je webshop hebt opgezet, ongekende mogelijkheden om deze aan te passen en te optimaliseren. Dit is dan ook de reden waarom heel veel webshop eigenaren kiezen voor Magento webshop hosting.

Webshop hosting - PrestaShop

Een ander bekend softwarepakket voor webshops is PrestaShop. Ook PrestaShop kun je gratis inzetten om je webshop mee op te zetten. PrestaShop heeft ruim driehonderd features voor het beheer van producten, verzendingen, fabrikanten en leveranciers. Ook beheer je je betalingen in een handomdraai. PrestaShop is ease-to-use waardoor je vliegensvlug jouw nieuwe webshop in elkaar zet en live zet. Meer weten over PrestaShop? Bekijk onze PrestaShop webshop hosting pagina.

Webshop hosting - WooCommerce

Het derde webshop hostingpakket van InternetToday is WooCommerce. WooCommerce is een open-source e-commerce plugin van WordPress. Met de populairiteit van WordPress stijgt ook de populariteit van WooCommerce. Inmiddels wordt WooCommerce gebruikt voor miljoenen websites wereldwijd. Omdat je ook voor WooCommerce geen technische nodig hebt, heb je je nieuwe webshop in enkele klikken online gezet. WooCommerce is gebruiksvriendelijk, heeft talloze functionaliteiten en is bovendien gratis in aanschaf. Met WooCommerce webshop hosting kies je voor een van de meest betrouwbare webwinkelsystemen ter wereld.

Ongekende mogelijkheden van webshop hosting

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 90 dagen niet goed geld terug
  • Snel contact per e-mail, telefoon en chat
  • Gebruiksvriendelijk controlepaneel
  • Beveiliging, SSL en preventie spam
  • SSD data-opslag, 60 dagen backups
  • Gratis verhuisservice bij ons grootste pakket

Snelle en stabiele webshop hosting

Je zult al snel merken hoe snel, stabiel en eenvoudig onze webshop hosting is. Zonder enige technische kennis of achtergrond maak je in de hostingomgeving een professionele webwinkel aan. Onze servers bevinden zich in Nederland en zijn ingericht op het hosten van zowel kleine als grote webshops. Dankzij het gebruik van SSD-dataopslag wordt de snelheid geoptimaliseerd. Ook zijn onze servers voorzien van de laatste beveiligingsupdates om spam en malware te voorkomen.

Start snel met jouw eigen webshop

Wil je nu aan de slag met jouw eigen webshop? Kies een van onze webshop hostingpakketten en je kunt binnen enkele minuten aan de slag met het opzetten van jouw nieuwe webshop. Wil je de overstap maken naar InternetToday en wil je de webshop hosting bij ons onderbrengen? Met behulp van onze kwalitatieve webshop hosting zorg je ervoor dat jouw webshop binnen de kortste keren (weer) online staat. Wil je weten welk webshop hostingpakket het beste past bij jouw webshop? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Vragen over onze webshop hostingpakketten?

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over de webshop hostingoplossingen van InternetToday? Bekijk dan hieronder een aantal veel gestelde vragen.

Wat is webshop hosting?

Een zichtbare website bestaat uit 2 onderdelen, namelijk:

  • een (domein)naam die je kan registreren via de mijn.internettoday.nl omgeving.
  • en de hosting (tevens te bestellen via mijn.internettoday.nl)
Wanneer je een domeinnaam hebt geregistreerd dan kun je je website/webshop zichtbaar maken door de bestanden op onze servers te zetten. Hiervoor krijg je een eigen stukje serverruimte, dit wordt ook wel (webshop) hosting genoemd.

Hoe vraag ik een webshop hostingpakket aan?

Om een webshop hostingpakket aan te vragen moet je een aantal stappen doorlopen. In de eerste plaats log je in op jouw eigen mijn.internettoday.nl omgeving. In deze omgeving navigeer je naar het gedeelte 'hosting' en kun een van de webshop hostingpakketten bestellen. Lees het volledige stappenplan in onze Helpdesk-omgeving.

Hoe kan ik mijn webshop hosting up- of downgraden?

Het kan gebeuren dat je webshop aan het groeien is en dat de webruimte vol begint te lopen, of juist het omgekeerde en je hebt een overvloed aan ruimte. Gelukkig kan je je webshop hostingpakket simpel up- of downgraden met een aantal eenvoudige stappen.