WordPress webshop hosting

Je bent op zoek naar betrouwbare en snelle WordPress webshop hosting die ook nog eens betaalbaar is. De WordPress hostingoplossingen van InternetToday zijn snel, veilig en betrouwbaar. Met onze flexibele hostingpakketten zet je jouw WordPress webshop razendsnel (weer) online! Onze WordPress hostingpakketten zijn geoptimaliseerd voor de beste prestaties en optimale snelheid. Hoeveel webverkeer je ook krijgt, jouw webshop zal altijd snel blijven laden. Wij weten als geen ander dat dit voor jou als webshop-eigenaar enorm belangrijk is!

Kies voor onze WordPress webshop hosting

Wat maakt onze WordPress webshop hosting zo speciaal?

In de eerste plaats willen we graag de snelheid van onze WordPress webshop hostingpakketten onder de aandacht brengen. Onze hostingpakketten zijn namelijk speciaal geoptimaliseerd om de beste prestaties te leveren en de hoogst mogelijkheid snelheid te behalen. Hoeveel verkeer je met jouw webshop ook aantrekt, jouw omgeving blijft altijd snel laden. En wij weten als geen ander dat laadsnelheid een van de belangrijkste aspecten is voor een webshopbezoeker. Wij hebben onze servers daarom uitgerust met de nieuwste technologieën en we doen er alles aan om jouw webshop zo snel als mogelijk te laden. Alle WordPress servers die wij gebruiken, staan in Nederland en maken gebruik van supersnelle SSD dataopslag. SSD dataopslag is een opslagtechnologie dat gebruikmaakt van zogenaamde solid-state drives (SSD's) in plaats van de traditionele harde schijven (HDD's). Het belangrijkste voordeel van SSD dataopslag ten opzichte van HDD's is dat deze veel sneller zijn. In webhosting kan SSD opslag een enorm verschil maken in prestaties en snelheid van jouw webshop (of website natuurlijk).

Maar onze servers zijn niet alleen op SSD-opslag geoptimaliseerd. Ook zijn deze geoptimaliseerd voor het gebruik van de meest recente PHP-versies en MySQL. Dit is dan ook een extra garantie op de hoogste snelheid en beste presetaties van onze WordPress webshop hosting voor jouw webwinkel!

Maar onze WordPress hosting biedt meer!

Ka-ching met Redis caching

Je bent op zoek naar de beste WordPress webshop hosting. Naast snelheid bieden we met onze hostingpakketten nog een aantal andere functies speciaal voor jouw WordPress webshop. Onze krachtige caching-engine is daar een goed voorbeeld van. Hierdoor wordt je website nog sneller. Redis caching werkt door veel opgevraagde data tijdelijk op te slaan in het RAM-geheugen van de server. De server heeft hierdoor minder tijd nodig om de gegevens op te halen waardoor de gegevens (lees: de website) sneller toegankelijk zijn voor jouw webshopbezoekers.

Met de auto update functionaliteit voor WordPress en alle plug-ins en thema's heb je geen omkijken meer naar jouw periodieke updateronde. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid en prestaties van jouw webshop omdat we altijd zorgen dat jouw omgeving up-to-date is.

Onze klanten beoordelen onze WordPress webshop hostingoplossingen gemiddeld met een 9,5! Dit komt omdat wij ons met onze hostingpakketten richten op vier belangrijke pijlers: snelheid, veiligheid, betaalbaarheid en ondersteuning. Heb je vragen over jouw WordPress webshop hostingomgeving dan staan onze customer support medewerkers voor je klaar. Daarnaast bieden we bij het meest uitgebreide WordPress webshop hostingpakket de gratis verhuisservice. Ook verzorgen wij de dagelijkse back-ups van jouw webshop, zodat je altijd een back-up terug kunt plaatsen als dat nodig is.

Hostingoplossingen van InternetToday

De keuze voor een hostingpakket is afhankelijk van jouw behoeften van klant, het soort website (in dit geval een webshop) en je eventuele toekomstplannen. Wij zijn ons als geen ander bewust van het belang van een individuele aanpak. Wij begrijpen ook dat een webshop continu in beweging is. Updates en uitbreidingen komen dan ook regelmatig voor. Wij bieden daarom schaalbare hostingpakketten aan. Zodra je merkt dat jouw webshop de groei niet meer aankan, passen we jouw pakket gewoon aan. Heb je hulp of advies nodig bij de keuze van het juiste WordPress webshop hostingpakket? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wil jij ook WordPress webshop hosting van InternetToday?

Wil je direct aan de slag met de snelle WordPress webshop hosting van InternetToday? Ga naar onze speciale WordPress webshop hosting pagina of neem contact op met een van onze customer service medewerkers.

Heb je een vraag over onze WordPress webshop hosting?

Kijk dan hieronder in de meest gestelde vragen over WordPress webshop hosting of neem dan contact met ons op.

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.

Veel gestelde vragen

Wat is WordPress webshop hosting?

WordPress webshop hosting is een hostingpakket dat speciaal geoptimaliseerd is voor het hosten van webshops die op het WordPress-platform draaien. Deze hosting biedt de beste prestaties en snelheid van jouw webshop.

Wat zijn de voordelen van WordPress webshop hosting?

WordPress webshop hosting biedt tal van voordelen. We benoemen er een paar: snellere laadtijden, betere beveiliging, automatische updates en schaalbaarheid. Hiermee zorg je ervoor dat jouw klanten de beste online ervaring hebben en zorg je voor een goede SEO-ranking van jouw webshop.

Heb ik specifieke kennis nodig voor het gebruik van WordPress webshop hosting?

Nee. Je hebt geen specifieke en/of technische kennis nodig om gebruik te maken van WordPress webshop hosting van InternetToday. De hosting die wij aanbieden is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien kun je de hosting eenvoudig beheren via DirectAdmin of cPanel. Maar mocht je toch ergens tegenaan lopen dan kun je contact opnemen met onze customer support medewerkers.

Hoe kan ik mijn webshop verhuizen naar InternetToday?

Je kunt je webshop eenvoudig verhuizen naar InternetToday. Als je kiest voor het meest uitgebreide WordPress webshop hostingpakket bieden wij gratis een verhuisservice aan. Bekijk ons helpdesk-artikel waarin we je precies vertellen wat je moet doen om jouw webshop (of website) naar ons toe te verhuizen. Mocht je er niet uitkomen dan neem je gewoon contact op met een van onze customer service medewerkers.

Zit er een limiet op het aantal te verkopen producten via mijn webshop?

Er zit geen limiet op het aantal te verkopen producten via jouw webshop.

Hoe kan ik mijn webshop hosting pakket upgraden?

Zoals we je op deze pagina al hebben verteld, zijn onze WordPress webshop hostingpakketten schaalbaar. Dat wil zeggen dat we deze kunnen laten meegroeien met de groei van jouw webshop. Op ieder gewenst moment kun je jouw hostingpakket upgraden naar jouw behoeften. Heb je hulp of advies nodig bij de keuze van een WordPress webshop hostingpakket? Neem dan contact op met een van onze customer service medewerkers.

Hoe snel is jullie hosting?

Een van onze speerpunten ten aanzien van WordPress webshop hosting is snelheid. Wij doen er dan ook alles aan om jouw hostingpakket zo snel als mogelijk te laten draaien en hebben onze pakketten geoptimaliseerd op basis van snelheid. Met SSD-dataopslag, de nieuwste PHP versies en Redis caching heb jij een van de snelste WordPress webshop hostingpakketten die er zijn!

Hoe is de beveiliging van het hostingpakket geregeld?

Naast de automatische updates van WordPress en de gebruikte plug-ins bieden wij standaard een SSL certificaat aan. En met een standaard spamfilter bepaal je zelf hoe streng je het e-mailadres binnen jouw hostingpakket tegen spam wilt beschermen. Ook beschermen we je website tegen DDoS aanvallen. Vanaf ons IT Starter hostingpakket controleert onze malware- en virusscanner jouw pakket op kwaadaardige code.