Als Reseller webhosting bepaal je je eigen marge!

Geplaatst op 08-06-2023 - gewijzigd op 12-06-2023

Heb je altijd al een eigen webhostingbedrijf willen beginnen? Of heb je op dit moment een webdesignbedrijf of verkoop je domeinnamen en wil je deze dienstverlening uitbreiden? Dan is reseller webhosting precies wat jij zoekt! Als partner van InternetToday bieden we je de mogelijkheid om zelf hostingpakketten te verkopen aan jouw eigen klanten.

Direct webhosting reseller worden

Reseller webhosting

Met onze reseller webhosting dienstverlening maken we het mogelijk om hostingpakketten te verkopen aan jouw klanten onder je eigen naam. Onze reseller webhosting is namelijk white label waardoor jouw klanten niet kunnen zien dat je de reseller webhostingpakketten van InternetToday afneemt. Dit heeft natuurlijk als bijkomend voordeel dat je zelf geen hardware (servers) hoeft aan te schaffen én te onderhouden. Dit betekent dat jij je alleen hoeft te concentreren op het verkopen van de reseller webhostingpakketten van InternetToday en het ondersteunen van jouw klanten. En omdat jij de hostingpakketten zelf verkoopt, bepaal jij ook onder welke voorwaarden je dat doet. Kortom: je bepaalt je eigen marge op de reseller webhostingpakketten.

Reseller webhosting via InternetToday

Als reseller van de webhosting van InternetToday ben je naast onze partner ook het uithangbord van InternetToday naar jouw klanten zonder dat jouw klanten afweten van InternetToday. Je biedt onze reseller dienstverlening aan bij jouw klanten. Het gaat in dit geval specifiek om reseller hosting, maar je kunt ook domeinnamen en SSL-certificaten als reseller via InternetToday verkopen aan jouw klanten.

Eerder in deze blogpost gaven we al een aantal voordelen van reseller webhosting. Hieronder zetten we de voordelen nog even op een rij’tje:

 • Lage kosten
  Reseller webhosting is een betaalbare optie om te starten met het aanbieden van hostingdiensten aan jouw klanten. Je hoeft niet te investeren in dure apparatuur en infrastructuur, omdat wij die voor je hebben!
 • Volledig in-control
  Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhouden van de servers of het uitvoeren van technische taken, omdat wij dit voor je doen. Dit betekent dat je je alleen hoeft te concentreren op het runnen van jouw bedrijf en het verkopen van webhostingpakketten.
 • Schaalbaarheid
  Als reseller webhosting van InternetToday kun je je hostingbedrijf gemakkelijk uitbreiden. Groeit jouw hostingbedrijf, dan laten we je hostingruimte gewoon met je meegroeien.
 • Merkbekendheid
  Onze reseller webhostingpakketten zijn white label. Hierdoor kun je gewoon je eigen merknaam gebruiken en je eigen logo’s en branding voeren op de hostingpakketten. Hiermee bouw je aan de merkbekendheid van jouw bedrijf!
 • Technische support
  Hoewel onze reseller webhostingpakketten white label zijn en jouw klanten dus niet zien dat je de hosting bij InternetToday afneemt, zijn we natuurlijk wel zichtbaar voor jou! Mocht je problemen ondervinden of hulp nodig hebben bij technische vraagstukken dan staan onze customer support medewerkers voor je klaar om je te helpen!
 • Product- en dienstaanbod InternetToday
  Als reseller van de webhostingpakketten van InternetToday heb je ook directe toegang tot ons algehele product- en dienstaanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze dienstverlening op het gebied van e-mail, of ons assortiment SSL-certificaten. En heb je onze back-up oplossingen al gezien? Tenslotte bieden we met ruim 1.200 domeinnaam-extensies een van de grootste domeinassortimenten ter wereld aan.

Direct webhosting reseller worden

Reseller webhostingpakketten

Resellers van onze webhostingpakketten verkopen dus zelf de hosting aan hun klanten. Dankzij een flexibel controlepaneel kun je zelf bepalen hoe je pakketten samenstelt zoals het aantal mailboxen per domeinnaam en hoeveel ruimte en dataverkeer een klant mag gebruiken.

Je kunt al een reseller webhostingpakket afnemen vanaf € 14,95 per maand. Dit IT Starter webhostingpakket biedt je onder andere 25GB aan webruimte, 100GB dataverkeer en je kunt er maximaal 100 domeinen op aanmaken. Met in totaal 6 cores beschikt het hostingpakket over ruim voldoende rekenkracht en met 8GB aan RAM geheugen laden je websites razendsnel. Bovendien beveiligen we jouw hostingomgeving standaard met spamfilter en speciale DDoS beveiliging. Ben je benieuwd welke eigenschappen onze reseller webhostingpakketten nog meer hebben? Check de speciale partnerpagina ‘Hosting’.

Reseller webhosting worden?

Wil je reseller webhosting van InternetToday worden? Binnen enkele minuten kan dit al geregeld zijn. Je kunt je aanmelden via onze speciale registratiepagina. Je kunt ook eerst contact opnemen met een van onze customer support medewerkers via onderstaande gegevens.

Neem contact met ons op!