Kies voor geloofwaardigheid en betrouwbaarheid met .ORG

Geplaatst op 05-06-2023 - gewijzigd op 12-06-2023

Tegenwoordig zoeken individuen, non-profit organisaties, sociale ondernemingen en bedrijven meer dan ooit naar manieren om iets terug te geven aan en ondersteuning te bieden aan de gemeenschappen waarin ze actief zijn. Een van de manieren om dit te doen, is te kiezen voor een .ORG domeinnaam. En omdat deze extensie zo populair is, willen we je er graag meer over vertellen! Wist je bijvoorbeeld dat je een .ORG domeinnaam nu bij InternetToday registreert voor slechts € 7,49!*

Registreer nu een .ORG domeinnaam

Voordelen van een .ORG domeinnaam

 • Betrouwbaarheid
  De .ORG extensie staat bekend als een van de oorspronkelijke top-level domeinen, en wordt geassocieerd met non-profit organisaties, openbare instellingen, en andere organisaties die zich richten op het algemeen belang. Door een .ORG domeinnaam te registeren, bouw je vertrouwen en geloofwaardigheid op bij jouw doelgroep.
 • Toegankelijkheid
  De .ORG extensie is door iedereen te registreren. Of je nu een non-profit organisatie bent of niet, dat maakt niet uit! Dit betekent dat het een goede optie kan zijn voor bedrijven en organisaties die niet passen bij het .COM-domein of andere top-level domeinen.

 • Beschikbaarheid
  In tegenstelling tot veel andere top-level domeinen, zijn er nog steeds veel goede .ORG domeinnamen beschikbaar. Het kan dus relatief makkelijk zijn om een gewenste domeinnaam te vinden en te registreren.
 • SEO-voordelen
  Omdat de .ORG extensie al sinds de vroege dagen van het internet bestaat, heeft het een zekere mate van autoriteit opgebouwd bij zoekmachines. Dit kan helpen om de positie van je website in de zoekresultaten te verbeteren.
 • Mondiale herkenbaarheid
  Het .ORG domein is wereldwijd bekend en herkenbaar. Als je organisatie internationaal actief is, kan een .ORG domeinnaam helpen om wereldwijde bekendheid te krijgen en een gemeenschappelijke identiteit te creëren voor je organisatie.

De .ORG namespace biedt de meest geloofwaardige, betrouwbare TLD om jouw doel kracht bij te zetten. .ORG is de online thuisbasis voor duizenden non-profitorganisaties, bedrijven en missiegebaseerde organisaties en individuen over de hele wereld.

De organisatie achter .ORG

Public Interest Registry (PIR), de organisatie achter .ORG speelt een actieve rol bij het bevorderen van goede doelen en het bouwen van een beter internet. .ORG, samen met de andere TLD's, .CHARITY, .FOUNDATION, .GIVES, .GIVING, .NGO en .ONG, bieden deze organisaties opties en vergroten hun bereik. Als Today Concepts zijnde werken we samen met PIR om iedereen met een missie te ondersteunen hun inspiratie wereldwijd over te kunnen brengen. Hieronder staan enkele initiatieven van het werk van PIR:

 • .ORG Impact onderscheidingen
  Al vier jaar wordt er vanuit PIR erkenning gegeven aan projecten van over de gehele wereld die het verschil maken met de .ORG Impact Awards.
 • ORG in Action
  PIR's ORG In Action-initiatief gaat dieper in op het ongelooflijke werk van .ORG's over de hele wereld. Van non-profit organisaties die zich inzetten voor de bestrijding van klimaatverandering tot pleitbezorgers voor middelen voor geestelijke gezondheid en meer.
 • .ORG-leercentrum
  Zodra je jouw .ORG-domein hebt geregistreerd en jouw bedrijf of organisatie wilt laten groeien, biedt PIR ook nuttige bronnen en tips via het .ORG Learning Center. Met testimonials, video's en artikelen van professionals uit de hele branche helpen deze tools je met alles: van het beheren van je aanwezigheid op sociale media tot het versnellen van je fondsenwervingsdoelen.

.ORG domeinnaam registreren bij InternetToday

Je weet nu waar je op moet letten bij het registreren van een .ORG domeinnaam. Bovendien heb je de organisatie achter .ORG ook leren kennen. Een .ORG domeinnaam heeft veel voordelen voor jouw organisatie, zeker als een .COM domeinnaam niet meer beschikbaar is. Bovendien registreer je nu een .ORG domeinnaam voor slechts € 7,49*.

Registreer nu een .ORG domeinnaam

*Deze promotie is geldig t/m 30 september en is geldt voor registraties op het eerste jaar. Daarna geldt het reguliere tarief voor verlengen.