Systeembeheerdersdag; waardeer je systeembeheerders!

Geplaatst op 20-07-2023 - gewijzigd op 28-07-2023

Als er één groep mensen is die vaak onzichtbaar maar tegelijkertijd zo onmisbaar is in onze moderne wereld, dan zijn het wel systeembeheerders. Op 28 juli is Systeembeheerdersdag! Dit is de perfecte gelegenheid om deze technische helden in het zonnetje te zetten en onze waardering uit te spreken voor hun onvermoeibare inzet en expertise. In deze blogpost delen we waarom systeembeheerders zo belangrijk zijn en hoe ze ons dagelijks leven beïnvloeden . Ook stellen we natuurlijk onze eigen systeembeheerders aan je voor!

Maak kennis met ons systeembeheerders

De onmisbare rol van systeembeheerders

Systeembeheerders zijn de stille krachten die ervoor zorgen dat onze computers, servers en netwerken soepel draaien. Ze zijn verantwoordelijk voor het installeren, configureren en onderhouden van de technologische infrastructuur van organisaties. Ze bewaken de veiligheid, zorgen voor back-ups en lossen technische problemen op. Kortom, ze spelen een cruciale rol in het waarborgen van de operationele continuïteit en de bescherming van gevoelige informatie.

We realiseren ons vaak niet hoeveel invloed systeembeheerders hebben op ons dagelijks leven. Of het nu gaat om het vlekkeloos functioneren van onze e-mails, het veilig online winkelen, het gebruiken van interne systemen op het werk of het delen van bestanden in de cloud, systeembeheerders zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Ze zijn de onzichtbare helden die (vaak letterlijk achter de schermen werken, waardoor wij efficiënt en probleemloos kunnen werken en genieten van de digitale wereld om ons heen.


Onze systeembeheerders

Bovenstaande foto is gemaakt voorafgaand aan ons personeelsuitje. Er staan natuurlijk niet allemaal systeembeheerders op; een bedrijf kan immers niet uit alleen maar systeembeheerders bestaan. Van links naar rechts: Robin (Systeembeheerder), Jeroen (Systeembeheerder), Mitchell (Systeembeheerder), Jeffrey (Systeembeheerder), Anes (Customer services), Michael (Systeembeheerder), Patricia (HR en Finance), Xander (Directeur), Simone (Administratie), Mike (Customer services), Martijn (Systeembeheerder), Jamie (Marketing). Niet op de foto: Stas (Marketing & Sales).

Nieuwe systeembeheerders bij InternetToday

Systeembeheerdersdag is een perfecte gelegenheid om nieuwe technische helden te verwelkomen in ons team. We hebben momenteel een aantal vacatures openstaan. Een van die openstaande vacatures is die van System Engineer, ook wel systeembeheerder. Ben of ken jij iemand met een passie voor techniek en een sterk analytisch vermogen? Bekijk de vacature of deel de vacature en help ons om ons team te versterken!

Ga naar onze vacaturepagina