E-mail hosting van InternetToday

InternetToday biedt een ruim assortiment aan e-mailhosting oplossingen. Onze e-mail hosting dienst is ontworpen om jou te voorzien van professionele, efficiënte en beveiligde e-mailcommunicatie. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming runt, onze e-mail hosting dienst heeft alles wat je nodig hebt om jouw communicatie te beheren.

Direct naar onze E-mail hosting!

Waarom is e-mail hosting zo belangrijk?

E-mail is een essentieel communicatiemiddel voor bedrijven en organisaties. Het biedt een efficiënte manier om te communiceren met klanten, werknemers en leveranciers. Het hebben van een professioneel e-mailadres met jouw bedrijfsnaam geeft je bedrijf ook een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat je serieus wordt genomen. Echter, als je afhankelijk bent van gratis e-maildiensten zoals Hotmail of Gmail, loop je het risico dat jouw e-mails in de spamfolder van de ontvanger terechtkomen en dat jouw e-mails niet professioneel overkomen. Dit is waarom e-mail hosting zo belangrijk is. Het biedt je een veilige en professionele e-mailoplossing die ervoor zorgt dat jouw e-mails worden afgeleverd en dat jouw bedrijf een professionele uitstraling heeft.

De e-mail hosting van InternetToday!

Wij hebben onze e-mail hosting dienst zo ingericht dat we je een betrouwbare, veilige en professionele oplossing kunnen bieden. Onze e-mail hosting bevat de volgende features:

 • Een aangepast domein
  We bieden je een aangepaste domeinnaam waarmee je e-mailadressen kunt maken voor jouw bedrijfsnaam. Op deze manier komt je met jouw e-mails professioneel over en is jouw bedrijf herkenbaar!
 • Beveiliging
  Een van de belangrijkste zaken als het gaat om e-mail is de beveiliging. Binnen onze e-mail hosting dienst bieden wij beveiligingsfuncties zoals spamfilters, virusscanners (vanaf onze Starter en Professional pakketten) en TLS-codering.
 • Grote mailboxen
  We bieden je grote mailboxen zodat je voldoende ruimte heeft om al jouw e-mails op te slaan.
 • Overal online
  Onze e-mail hosting dienst biedt je toegang tot jouw e-mail vanaf elk apparaat, waar ter wereld jeook bent. Je kunt jouw e-mails op jouw computer, tablet of smartphone bekijken en beantwoorden.
 • Technische ondersteuning
  We bieden je technische ondersteuning via telefoon, e-mail of chat. Onze customer support medewerkers staan voor je klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Voordelen e-mail hosting

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van e-mail hosting voor jouw zakelijke communicatiebehoeften. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Betrouwbaarheid en veiligheid

Onze e-mail hostingdiensten garanderen een betrouwbare en veilige communicatieomgeving voor jouw bedrijf. Met redundante servers en geavanceerde beveiligingsmaatregelen zorgen we ervoor dat jouw e-mails veilig zijn en altijd beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verlies van belangrijke berichten of de gevolgen van een beveiligingsinbreuk.

Aanpasbaarheid en branding

Met e-mail hosting van InternetToday kun je jouw zakelijke e-mails aanpassen aan jouw merkidentiteit. Je kunt e-mailaccounts maken met jouw eigen domeinnaam, zoals info@jouwbedrijf.nl, wat professionaliteit en consistentie uitstraalt. Daarnaast kun je profiteren van aangepaste handtekeningen, sjablonen en andere brandingmogelijkheden om jouw bedrijf op een consistente en herkenbare manier te presenteren.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Of je nu een klein bedrijf, een groeiende start-up of een groot bedrijf hebt, onze e-mailhostingdiensten zijn flexibel en schaalbaar om aan jouw behoeften te voldoen. Je kunt eenvoudig nieuwe e-mailaccounts toevoegen of verwijderen op basis van jouw bedrijfsgroei. Bovendien bieden we voldoende opslagruimte, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opraken van ruimte voor jouw e-mails en bijlagen.

Onze e-mail hosting

Kortom, e-mail hosting biedt jouw bedrijf een veilige, professionele en betrouwbare e-mailoplossing met vele voordelen ten opzichte van gratis e-maildiensten. Het is de ideale keuze voor bedrijven die hun zakelijke communicatie serieus nemen en hun professionele uitstraling willen verbeteren.

SpamExperts

Niets is zo irritant als een e-mailbox vol met spamberichten. Je inbox loopt hierdoor snel vol, je verliest het overzicht en het is bovendien gevaarlijk: veel spam bevat namelijk malware of virussen. Krachtige spamfiltering is daarom een must. Wij werken samen met SpamExperts en hebben spamfilters direct op onze hardware gezet. Vraag nu een licentie van SpamExperts aan!

Meer weten over e-mail hosting?

Maak vandaag nog een professioneel, eigen e-mailadres aan. Het is zo geregeld en direct te gebruiken.

Wil je eerst meer informatie inwinnen over de e-mail hostingdienstverlening van InternetToday? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over e-mail hosting!

Heb je een vraag over e-mail hosting?

Neem dan contact met ons op.

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.