Additionele diensten

Installatron

Installeer snel en gemakkelijk ruim 120 applicaties met een enkele muisklik. Uw klanten kunnen met deze applicatie gemakkelijk populaire applicaties zoals Wordpress, Joomla, Magento & Drupal installeren. Installatron bied extra gemak voor je klanten en verlaagd de support.

Cloudlinux & MySQL Governor

Controleer de load op je server met Cloudlinux en MySQL governor. Jou gebruikers kunnen normaliter al snel overlast veroorzaken. Mede dankzij een veilige configuratie, maar ook Cloudlinux hebben je gebruikers snel in de gaten en wordt overlast beperkt tot een minimum.

Stel zelf limieten aan: harddisk, processor, geheugen, bandbreedte en MySQL gebruik. Bekijk de statistieken in een geavanceerd overzicht voor een gemakkelijker beheer van je server.

Cpanel

Cpanel is een zeer uitgebreid controlepaneel met diverse standaard functies zoals het aanmaken van resellers, eindgebruikershosting inclusief het beheer van bandbreedte, diskgebruik, e-mailaccounts, etc. Cpanel is verkrijgbaar in tientallen talen.

Je klanten kunnen zelf gebruik maken van de honderden functies binnen het controlepaneel waardoor je als reseller minder werkt hebt en je klant kan zichzelf direct helpen.

Denk hierbij aan het aanmaken van e-mailadressen, domein en emailforwards, het benaderen van de webmail, het aanpassen van DNS records, maar ook het bekijken van zijn of haar bestanden middels een moderne file explorer.

DirectAdmin

DirectAdmin is een goedkoop, maar krachtig controlepaneel waarmee je gemakkelijk eigen nameservers kunt draaien die je per reseller kunt instellen. DirectAdmin beschikt over diverse functies waaronder het aanmaken van resellers en eindgebruikers pakketten.

Je klanten kunnen zelf gebruik maken van de honderden functies binnen het controlepaneel waardoor je als reseller minder werkt hebt en je klant kan zichzelf direct helpen.

Standaard kunnen eindgebruikers onder andere zelf FTP gebruikers en emailaccounts aanmaken, de DNS beheren, maar ook de bestanden op de FTP bekijken. Ook het forwarden van het domein is mogelijk zonder je tussenkomst. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden van de vele functies die DirectAdmin je bied.