InternetToday heeft een ruim aanbod aan webhostingpakketten. Zo configureren wij hostingpakketten specifiek voor webshops en voor WordPress- of Joomla-websites. De grootte van je website bepaalt ook het type server waar je de website op host. Kies een pakket dat bij jouw website past of vraag om een individueel advies! Ieder hostingpakket heeft een control panel. Met een control panel, of controle paneel ben je in staat zelf wijzigingen door te voeren aan je website zijn, binnen je e-mail of domeininstellingen. Vanzelfsprekend zijn er verschillende soorten control panels. Op deze pagina gaan we dieper in op het control panel DirectAdmin.

Direct naar onze DirectAdmin hosting!

Wat is DirectAdmin hosting

DirectAdmin is een zeer populair control panel dat gebruikers in staat stelt om hun websites en hostingaccounts eenvoudig te beheren. Het biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee zelfs beginners gemakkelijk hun websites kunnen beheren zonder technische kennis. Met DirectAdmin hosting kun je jouw website-instellingen, domeinen, e-mailaccounts en meer beheren met slechts een paar klikken.

DirectAdmin hosting; de voordelen

Kies je voor DirectAdmin hosting dan profiteer je in ieder geval van de volgende voordelen.

Stabiliteit en betrouwbaarheid

Een van de belangrijkste voordelen van DirectAdmin hosting is de stabiliteit en de betrouwbaarheid van het control panel. DirectAdmin is speciaal ontworpen om jouw website soepel te laten draaien zonder onderbrekingen. Het maakt gebruik van lichtgewicht en efficiënte software dat zorgt voor optimale prestaties van jouw website, zelfs bij hoge verkeersbelasting.

Flexibiliteit

Een ander voordeel van DirectAdmin hosting is de flexibiliteit. Het biedt ondersteuning voor verschillende programmeertalen en databases, waaronder PHP, MySQL en meer. Hierdoor kunt je jouw website aanpassen en geavanceerde functies toevoegen op basis van jouw specifieke behoeften. Of je nu een e-commerce website, een blog of een bedrijfswebsite heeft, DirectAdmin hosting kan aan jouw eisen voldoen.

Back-ups

Met DirectAdmin kun je ook eenvoudig back-ups maken van jouw websitegegevens. Back-ups zijn essentieel om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn en om eventuele problemen snel te kunnen herstellen. Met DirectAdmin kun je handmatige of geautomatiseerde back-ups maken (bijvoorbeeld door middel van een cronjob) en deze opslaan op externe servers of opslaglocaties.

Beveiliging

Een ander belangrijk aspect van DirectAdmin hosting is de uitstekende beveiliging die het biedt. DirectAdmin heeft verschillende beveiligingsfuncties, zoals firewallbescherming, SSL-certificaten, IP-blocking en meer. Deze functies zorgen ervoor dat jouw website en gegevens veilig zijn tegen bedreigingen zoals hackers, malware en andere kwaadwillende activiteiten.

DirectAdmin hosting van InternetToday

Je beheert je hosting bij InternetToday met het DirectAdmin beheerpaneel. Het instellen van je e-mailaccounts, het instellen van spamfilters, het configureren van MySQL, beveiligde directories, FTP-accounts, cronjobs en statistieken; je kunt altijd en overal inloggen en direct mutaties doorvoeren of je specificaties aanscherpen. Deze onderscheidende beheertool met de gebruiksvriendelijke interface maakt het beheren van een hostingaccount of meerdere hostingaccounts, kinderlijk eenvoudig.

Onze hostingpakketten zijn standaard voorzien van het DirectAdmin control panel, waardoor je met gemak kunt spreken van DirectAdmin hosting! Je hebt al een InternetToday DirectAdmin hostingpakket vanaf € 0,49 per maand.

Onze DirectAdmin hostingpakketten zijn standaard uitgerust met ondere andere:

  • Redis cache
  • 60 dagen back-up geschiedenis
  • Standaard spamfilter
  • Onbeperkt: subdomeinen, databases, e-mailadressen en FTP-accounts.

Meer weten over DirectAdmin hosting?

DirectAdmin hosting is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en gebruiksvriendelijke hosting. Met DirectAdmin kun je jouw website eenvoudig beheren, profiteren van krachtige functies en genieten van de stabiliteit en beveiliging die het biedt. Kies vandaag nog voor DirectAdmin hosting van InternetToday en ervaar de voordelen zelf!

Wil je eersst meer informatie inwinnen over de DirectAdmin hostingdienstverlening van InternetToday? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over DirectAdmin hosting!

Heb je een vraag over DirectAdmin hosting?

Neem dan contact met ons op.

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.