Microsoft Azure Cloud Services

Een consistente, vertrouwde en stabiele omgeving

Azure cloudplatform

Met het Infrastructure-as-a-Service-model (Iaas) van Microsoft Azure profiteer je van een steeds groter wordende verzameling geïntegreerde cloud-services. Hiermee kun je als ontwikkelaar of IT-professional toepassingen bouwen, implementeren en beheren. Snelheid, schaalbaarheid, flexibiliteit, beveiliging en privacy zijn in de ontwikkeling van Azure ingebouwd. Azure is gebouwd op een aantal vertrouwde technologieën: Windows Server, SQL, AD, Hyper-V en meer. Dit betekent een consistente, vertrouwde en stabiele omgeving.

Ben je benieuwd hoe de Azure Cloud Services van InternetToday jouw organisatie verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Ik wil meer weten over Azure Cloud

Jouw fysieke infrastructuur uitbesteden

Een IT-omgeving goed draaiend houden kost veel tijd en is een kostbare investering. Door de snelle en vele veranderingen is het soms lastig bij te houden. Azure is het cloud-platform van Microsoft en InternetToday adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert jouw infrastructuur. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende workloads, functies, mogelijkheden en financiële modellen op basis van jouw behoeften.

Waarom InternetToday voor jouw Azure cloud-omgeving?

InternetToday is jouw geschikte partner voor jouw Microsoft Azure cloud-omgeving. Met meer dat 15 jaar ervaring zijn we meegegroeid met de vele veranderingen van de afgelopen jaren. Onze gecertificeerde medewerkers zijn up-to-date en weten snel een passende oplossing te bouwen. Kies voor InternetToday en het bespaart je kosten. Daarnaast profiteer je van onze zeer betrouwbare managed diensten op de Microsoft Azure Cloud. Wij houden jouw infrastructuur 8.760 uur per jaar in de gaten.

Wil je de mogelijkheden bespreken met onze sales manager?

Plan een gesprek

Vragen over onze Azure oplossingen?

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.