Snel, flexibel en zonder grote investeringen een complexe IT-omgeving opbouwen

Uw e-commerceplatform altijd online met AWS Cloud

De wereldwijde marktleider op het gebied van public cloud computing en services is Amazon Web Services (AWS). Bent je op zoek naar een ervaren managed serviceprovider die jouw organisatie kan ondersteunen en ontzorgen bij jouw cloud migratie? InternetToday kan je hierbij van dienst zijn. Dankzij het invoeren van AWS Cloud binnen jouw organisatie kan je snel, flexibel en zonder grote investeringen een complexe IT-omgeving opbouwen.

AWS Cloud: jouw infrastructuur klaar voor groei

Met AWS Cloud kunt je gebruikmaken van IT-services die via internet ter beschikking worden gesteld. Omdat je betaalt op basis van het verbruik zijn de kosten zeer beperkt. Met AWS Cloud ben je zeker van de volgende kenmerken: supersnelle uitrol, multi-schaalbaarheid, grote capaciteit, de hoogste database performance en compliance. Door de volledige API-integratie en de mogelijkheid om door InternetToday ondersteund te worden bij jouw ontwikkelingen, is jouw infrastructuur klaar voor groei.

Data binnen of buiten Europa?

Een grote angst voor veel bedrijven en organisaties is waar hun data precies in de cloud wordt opgeslagen. Amazon Web Services Cloud is hier duidelijk over en geeft u de mogelijkheid om AWS Cloud af te nemen op basis van regio’s en beschikbaarheid zones. Wil je bijvoorbeeld dat uw data binnen de Europese grenzen blijft? Dan kies je ervoor om jouw data in de regio Frankfurt op te slaan. Jouw data staat in dat geval in Europa en hierdoor loopt je geen risico’s met compliance wet -en regelgeving.

Wil je de mogelijkheden bespreken met onze sales manager?

Plan een gesprek

Vragen over onze AWS oplossingen?

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:30.