Virtuozzo cloudplatform

Virtuozzo cloudplatform

InternetToday is één van de grotere managed serviceproviders van Nederland, om deze reden biede we een eigen cloudplatform aan, draaiend op één van de meest flexibele en krachtige visualisatieplatformen in de wereld: Virtuozzo.

Virtuozzo: het hart van meer dan 5 miljoen virtuele omgevingen

Virtuozzo is al jaren wereldwijd een toonaangevend virtualisatieplatform. Meer dan 5 miljoen bedrijfskritische virtuele omgevingen draaien op Virtuozzo. Ook het cloudplatform van InternetToday maakt voor zijn Virtuele Machines (VM) of containers gebruik van Virtuozzo. Virtuozzo is een betrouwbaar, schaalbaar en veilig serviceplatform. Daarbij kunnen de diverse besturingssystemen, toepassingen, virtuele machines en containers worden beheerd vanuit een enkele beheerconsole.

Jouw virtuele omgeving beheren

Het is natuurlijk erg handig dat je vanuit een enkele beheerconsole alle onderdelen van jouw virtuele omgeving kunt beheren. Maar er zijn nog veel meer handigheden met Virtuozzo. Zo kunnen workloads tussen de verschillende systemen veilig en naadloos worden gemigreerd. Daarnaast is het mogelijk om jouw omgeving te benaderen vanaf andere machines. Bijvoorbeeld om beheer uit te voeren, opnieuw op te starten of om processen af te breken. Wil je de betrouwbaarheid, prestaties en winstgevendheid van jouw server verhogen? Dan raden wij je ons Virtuozzo cloudplatform aan.

Wil je de mogelijkheden bespreken met onze sales manager?

Plan een gesprek

Vragen over onze Virtuozzo oplossingen?

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.