;

Domeinnaam API

Integreer onze API in je eigen systemen wanneer je gaat voor volledige automatisering en ontzorging. Alles wat je kunt in mijn.internettoday.nl is middels onze API te regelen. Daarmee is mijn.internettoday.nl een voorbeeld van de kracht van onze API.

Download de documentatie van onze API

Jouw registratiesysteem integreren

De API van InternetToday is een XML API, waardoor je ieder systeem met een andere taal kunt koppelen. Door gebruik te maken van de XML standaard kun je onze API verregaand aan je eigen domeinregistratie- of abonnementensysteem koppelen. Dit biedt je de mogelijkheid om je klanten realtime registraties aan te bieden, inclusief het beheer van bestaande registraties zonder dat je hiervoor hoeft in te loggen in mijn.internettoday.nl.

Neem voor meer informatie of een demonstratie van de mogelijkheden van de API geheel vrijblijvend contact op met onze support via +31 (0)88-7507000.

Realtime domeinnaam-registraties voor resellers

Domeinnaam-registraties bij InternetToday worden realtime uitgevoerd als deze via de API of portal worden ingediend. Dankzij de innovatieve portal heb je de mogelijkheden en tools om aanvragen van je klanten te verwerken in één gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface.

De portal van InternetToday is de perfecte demonstratie van onze API. Iedere functionaliteit die je ziet in de portal is ook middels de API mogelijk.

Neem voor meer informatie of een demonstratie van de mogelijkheden van de API geheel vrijblijvend contact op met onze support via +31 (0)88-7507000.

Meld je aan als partner