;

Managed DNS

InternetToday biedt alle klanten gratis de mogelijkheid om gebruik te maken van onze nameservers. Deze nameserver-oplossing wordt door ons Managed DNS genoemd en voorziet in de diverse type records. Onze nameservers zijn geografisch verspreid waardoor continuïteit gegarandeerd is. Daarnaast is de domeinnaam thednscompany.com, welke de drie nameservers verzorgd, extra beveiligd middels een registry lock. Dit maakt iedere wijziging aan de domeinnaam onmogelijk.

PowerDNS

InternetToday maakt gebruik van PowerDNS. Deze populaire en veelzijdige software wordt al vele jaren gebruikt in zowel onze productie- als ontwikkelomgevingen. PowerDNS ondersteunt onder andere de volgende type records: A, AAAA, SRV, MX, CNAME, CAA, TLSA en TXT.

DNSSEC

DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions en wordt voor iedere domeinnaam met Managed DNS automatisch geïmplementeerd. Uitzondering hierop zijn domeinnamen welke geen DNSSEC ondersteunen.

De implementatie van DNSSEC beveiligd een kritisch onderdeel van de DNS infrastructuur waardoor het niet langer mogelijk is om DNS verzoeken te vervalsen. Het DNS verkeer is met DNSSEC namelijk versleuteld.

Meld je aan als partner