Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

GeoTrust BusinessID EV SSL Certificaten aanbieding

Op 1 november starten wij in samenwerking met GeoTrust een nieuwe EV actie. Van 1 november tot en met 31 december 2012 kunt u het True BusinessID met EV SSL Certificaat van GeoTrust aanschaffen voor slechts €149,95 voor 1 jaar of €249,95 voor 2 jaar! Uw voordeel loopt met deze actie op tot ruim 60%!

GeoTrust True BusinessID met EV Normale verkoopprijs Actieprijs
1 jaar € 395 € 149,95
2 jaar € 780 € 249,95

* Alle prijzen vermeldt op onze website en in deze nieuwsbrief zijn exclusief BTW. Indien u het SSL op SATserver wilt laten installeren dan kost dit eenmalig €49,95. Wanneer u kiest voor een SSL met een looptijd van 2 jaar heeft u deze kosten slechts eenmaal, waardoor u direct voordeel heeft!

Waarom EV?

Dit uitgebreid gevalideerde certificaat dat de adresbalk groen laat kleuren is uitermate geschikt voor webshops, portals, websites voor MKB, banken, etc. Wanneer u reeds een ander type GeoTrust SSL heeft kunt u van deze actie gebruik maken door te upgraden naar een certificaat met een hoger vertrouwensniveau. De gemiddelde looptijd van een Extended Validation certificaat is 4 weken. De looptijd is afhankelijk van het validatie proces dat door GeoTrust zal worden uitgevoerd.

Wetgeving

Het is verplicht om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Ondanks het feit dat dit is vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) beschermen nog steeds veel websites hun bezoekers niet tegen misbruik van hun persoonsgegevens en fraude met bijvoorbeeld hun creditcardgegevens. Klik hier voor meer informatie betreft de wetgeving.

Voor meer vragen over deze speciale EV actie kunt u contact opnemen met onze customer service. Dit kan zowel per email (support@internettoday.nl) als telefonisch (088-7507000).

Ander nieuws

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy